websites &
webshops

branding &
graphic design

fotografie

portfolio

LET’S CREATE
TOGETHER !

branding, grafisch ontwerp en fotografie voor VIP Safety

creatieve realisa­ties die werken

branding   websites   webshops   fotografie

maatwerk is onze expertise

eXponent staat garant voor feilloze uitwerking van uw project in een coherente cross-media oplossing. Webdesign en ontwikkeling voor websites en webshops, grafisch ontwerp, fotografie en video, drukwerk, e-mail marketing en social media zijn onze belangrijkste diensten. Daarbij combineren we de voordelen van een kleine organisatie met de aanpak, ervaring en creativiteit van een groot bureau.

uw project in goede handen

Speel je met bepaalde ideëen of heb je een concrete opdracht voor grafisch ontwerp of wil je een website laten maken? Wens je een fotoshoot of een videoproductie van je bedrijf of producten?

diensten

Website design & ontwikkeling

 

Exponent ontwerpt niet alleen mooie websites en webshops. We bouwen websites met een doelbewuste web­strategie die uw organisatie helpt groeien!

 

Webshops

 

Een succesvolle webshop laten bouwen waar u eenvoudig al uw producten, klanten, bestellingen, promotiecodes en verzendingen kan beheren vanuit een intuïtieve interface? Daar zijn we goed in en dat verzorgen we graag voor u!

 

U

SEO & Online Marketing

 

We kijken samen hoe we uw online zichtbaarheid bij uw doelgroep het meest efficiënt aanpakken. U kunt op ons rekenen als partner voor advies en uitvoering voor SEO, SEO copywriting, sociale media en e-mail campagnes.

 

l

Concept & creatie

 

De creatie van een sterk concept weerspiegelt het DNA van uw product, dienst of bedrijf in een oogopslag voor uw doelgroep. We herleiden tot de essentie om  een sterk visuele boodschap, sfeer en emotie weer te geven.

 

Branding

 

Branding design zorgt ervoor dat uw uniciteit opvalt en uniform wordt doorgetrokken zowel online - het web, social media, e-mailcampagnes - als offline in folders, belettering, verpakkingen, advertenties, PowerPoint presentaties, ...

 

Grafisch ontwerp

 

Voor de start van een ontwerp willen we ons volledig onderdompelen in uw bedrijf, product of dienst op te nemen. Van daaruit gaan we op zoek naar datgene dat u uniek maakt. Die eigenheid vertalen we in een professioneel grafisch ontwerp met de sterke uitstraling.

 

Fotografie

 

We zijn gepassioneerde foto- en videografen voor zakelijke portretten, bedrijfsreportages, packshots voor webshops, sfeerfoto's, architectuur- en interieurfotografie. eXponent beschikt over een eigen opnamestudio of we bouwen graag een mobiele fotostudio op uw locatie.

 

Video

 

Video is het middel om uw boeiend verhaal te vertellen en in korte tijd een professionele indruk te maken. Heb je nood aan een creatieve vertaling van uw bedrijf, producten of vacatures naar bewegende beelden en geluid - video, animaties, logo- en tekstanimaties, voice-over en muziek? Vertel ons uw plannen en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.