creatieve realisaties

creatieve
realisaties

maatwerk is onze expertise

eXponent staat garant voor feilloze uitwerking van uw project in een coherente cross-media oplossing. Webdesign en ontwikkeling voor websites en webshops, grafisch ontwerp, fotografie en video, drukwerk, e-mail marketing en social media zijn onze belangrijkste diensten. Daarbij combineren we de voordelen van een kleine organisatie met de aanpak, ervaring en creativiteit van een groot bureau.

uw project in goede handen

Speel je met bepaalde ideëen of heb je een concrete opdracht voor grafisch ontwerp of wil je een website laten maken? Wens je een fotoshoot of een videoproductie van je bedrijf of producten?

Onze diensten

l

Concept & creatie

 

De creatie van een sterk concept weerspiegelt het DNA van uw product, dienst of bedrijf in een oogopslag voor uw doelgroep. We herleiden tot de essentie om  een sterk visuele boodschap, sfeer en emotie weer te geven.

 

Grafisch ontwerp

 

Ons grafisch ontwerp zorgt ervoor dat uw uniciteit opvalt en uniform wordt doorgetrokken zowel online – het web, social media, e-mailcampagnes – als offline in folders, belettering, verpakkingen, advertenties, PowerPoint presentaties, …

 

Logo & huisstijl ontwerp

 

Bij de start van een logo ontwerp gebruiken we al onze zintuigen om uw bedrijf, product of dienst op te nemen. Van daaruit gaan we op zoek naar datgene dat u uniek maakt. Die eigenheid vertalen we in een professioneel logo en huisstijl ontwerp met de sterke uitstraling.

 

Website design & ontwikkeling

 

eXponent creëert unieke professionele websites. Wij maken responsieve websites op maat van uw noden die helemaal bij u passen. We zorgen ervoor dat alles piekfijn in orde is en ook zo blijft.

 

E-commerce & webshops

 

Een succesvolle webshop laten bouwen waar u eenvoudig al uw producten, klanten, bestellingen, promotiecodes, verzendingen kan beheren vanuit een intuïtieve interface? Daar zijn we goed in en dat doen we graag voor u!

 

U

Online marketing

 

We kijken samen hoe we uw online zichtbaarheid bij uw doelgroep het meest efficiënt aanpakken. U kunt op ons rekenen als partner voor advies en uitvoering voor SEO, SEO copywriting, Google Ads, sociale media en e-mail campagnes.

 

Fotografie

 

We zijn ervaren fotografen voor packshots, bedrijfsreportages, architectuur en interieur. eXponent beschikt over een eigen opnamestudio of we bouwen graag een mobiele fotostudio op uw locatie.

 

Video

 

Video is het middel om uw verhaal te vertellen en in korte tijd een professionele indruk te maken. Heb je nood aan een creatieve vertaling van uw bedrijf, producten of vacatures naar bewegende beelden en geluid – video, animaties, logo- en tekstanimaties, voice-over en muziek? Dan zijn wij uw partner.

 

Enkele recenties

“Een top team, dat door hun ervaring en creativiteit steeds verder denkt en zo met een gepaste oplossing komt. De deadlines werden steeds zeer strikt nageleefd!”
Katrin Huysmans

Like in a Box

“Wij zijn zeer tevreden. Oplossingsgericht, open mind, perfect stappenplan. Luisteren echt naar jouw wensen en begrijpen direct waar je naar toe wilt. Volledig transparant qua kosten. Perfecte samenwerking. Prachtig resultaat. Chapeau. Top team!”
Chris Moreels en Katja Van Daele

Buizerd & Saars