websites &
webshops

branding &
graphic design

fotografie

portfolio

LET’S CREATE
TOGETHER !

fotografie koffiebranderij Buizerd & Saars

fotografie & video

fotografie

We zijn ervaren fotografen voor packshots, bedrijfsreportages, architectuur en interieur. eXponent beschikt over een eigen opnamestudio of we bouwen graag een mobiele fotostudio op uw locatie.

video

Video is het middel om uw verhaal te vertellen en in korte tijd een professionele indruk te maken. Heeft u nood aan een creatieve vertaling van uw bedrijf, producten of vacatures naar bewegende beelden en geluid – video, animaties, logo- en tekstanimaties, voice-over en muziek? Dan zijn wij uw partner.

uw project in goede handen

Speelt u met bepaalde ideëen of heeft u een concrete opdracht voor grafisch ontwerp? Of graag een website laten maken? Of een fotoshoot of een videoproductie van uw bedrijf of producten?

Andere diensten

l

Concept & creatie

 

De creatie van een sterk concept weerspiegelt het DNA van uw product, dienst of bedrijf in een oogopslag voor uw doelgroep. We herleiden tot de essentie om  een sterk visuele boodschap, sfeer en emotie weer te geven.

 

Grafisch ontwerp

 

Ons grafisch ontwerp zorgt ervoor dat uw uniciteit opvalt en uniform wordt doorgetrokken zowel online – het web, social media, e-mailcampagnes – als offline in folders, belettering, verpakkingen, advertenties, PowerPoint presentaties, …

 

Logo & huisstijl ontwerp

 

Bij de start van een logo ontwerp gebruiken we al onze zintuigen om uw bedrijf, product of dienst op te nemen. Van daaruit gaan we op zoek naar datgene dat u uniek maakt. Die eigenheid vertalen we in een professioneel logo en huisstijl ontwerp met de sterke uitstraling.

 

Website design & ontwikkeling

 

eXponent creëert unieke professionele websites. Wij maken responsieve websites op maat van uw noden die helemaal bij u passen. We zorgen ervoor dat alles piekfijn in orde is en ook zo blijft.

 

E-commerce & webshops

 

Een succesvolle webshop laten bouwen waar u eenvoudig al uw producten, klanten, bestellingen, promotiecodes, verzendingen kan beheren vanuit een intuïtieve interface? Daar zijn we goed in en dat doen we graag voor u!

 

U

Online marketing

 

We kijken samen hoe we uw online zichtbaarheid bij uw doelgroep het meest efficiënt aanpakken. U kunt op ons rekenen als partner voor advies en uitvoering voor SEO, SEO copywriting, Google Ads, sociale media en e-mail campagnes.