exponent webdesign, grafisch ontwerp, fotografie, webvideo in Kruishoutem, Oost-Vlaanderen

Ontwerp en beheer websites Pur Natur groep

Webdesign van alle websites voor de groep Pur Natur uit Kruisem

We ontwerpen en beheren de websites van de Pur Natur groep sedert 2006.

Recent werkten we nieuwe websites uit voor Pur Natur France en Pur Natur bio activ. Bio activ is een revolutionaire nieuwe productlijn die inzet op unieke yoghurtformules met probiotica.

Pur Natur bestaat uit de succesvolle vestigingen Pur Natur en MIK in Kruisem, LACTIS Pur Natur in Sint-Pieters-Leeuw en Butterei Pur Natur in Büllingen. Ook Compagnie Laitière de Rochefort en Compagnie Laitière Biologique (FR) behoren tot deze groep. Hiervoor zijn we nieuwe websites aan het ontwikkelen.

 

Bezoek website

Huisstijl, fotografie, webshop, advertenties voor koffiebranderij Buizerd & Saars

Nieuw totaalproject voor koffiebranderij Buizerd & Saars

Chris Moreels is gepassioneerd door koffie. Zijn start-up wil een antwoord bieden aan de echte koffieliefhebber. De particulier kan zijn exclusieve 100% arabica koffiebonen weldra online kopen. Maar zijn grootste droom is om samen met chefs en traiteurs exclusieve koffies voor hun zaak te branden onder private label. Koffies die men nergens anders kan proeven. Geheel passend bij de stijl van de zaak, het gerecht, het seizoen,... Echte Personal Profiel Roasting dus! 

De heel aangename samenwerking met Chris en Katja resulteert in een sfeervolle website met webshop waar je bijna de geur van versgebrande koffie kan ruiken. Het ontwerp van de huisstijl en de verpakking worden goed onthaald. De advertenties staan klaar voor publicatie. De fotosessie in de koffiebranderij levert foto's van Chris aan het werk die grotendeels de sfeer van dit nieuwe merk bepalen. En Chris is al heerlijke geurende koffie aan het branden en uitleveren.

 

Bezoek website/shop

Van ontwerp nieuw logo tot webdesign voor Gents architecten- en ingenieursbureau

bureau partners gent ontwerp nieuw logo

BUREAU PARTNERS – ARCHITECTEN & INGENIEURS verhuist naar een nieuw pand in de buurt van de watersportbaan in Gent. Tijd voor een nieuwe wind! eXponent staat in voor het ontwerp van een nieuw logo, de nieuwe huisstijl en drukwerk, de toepassing van de huisstijl in de nieuwe kantoren op muren, deuren en ramen, het nieuw ontwerp voor de belettering van de wagens en een nieuwe website. De architectuurfotografie die eXponent al sinds 2004 voor bureau PARTNERS verzorgt, wordt verder uitgebreid met fotoshoots van nieuwe gebouwen en interieurs.

Bezoek website

Website voor Schollaert Verhuizingen uit Gent

responsieve website voor schollaert verhuizingen uit gent

Schollaert Verhuizingen is al 5 generaties lang dé referentie in het Gentse. Onder het motto "Uw verhuis in goede handen" verzorgt Schollaert Verhuizingen uw privé- of bedrijfsverhuis in binnen- en buitenland en heeft zich daarnaast gespecialiseerd in meubelstockage. Met een nieuw logo, speels illustratiewerk en een nieuwe fotoshoot die gepland staat moet deze nieuwe Schollaert website een vertrouwde en tegelijk hedendaagse look en feel uitstralen. De responsieve website is SEO geoptimaliseerd.

Bezoek website

Grafisch ontwerp logo's voor woonzorgcentra in Kruisem

ontwerp logo's voor zorgcentra in kruishoutem

Voor Vijvens vzw stond het ontwerp van 5 nieuwe logo's op het programma. Vijvens vzw beheert 3 woonzorgcentra en 1 dagverzorgingscentrum in Kruisem en Nazareth. Tevens werkt men aan de ontwikkeling van een vierde nieuwe welzijnscampus, site Waegebrughe. De opdracht was om coherentie tussen de afdelingen van de vzw naar voor te brengen en een overkoepelend logo te ontwerpen.

Logo, huisstijl, fotografie en website voor Explorensia

nieuw logo en website voor explorensia

Explorensia uit Ruiselede is gegroeid tot één van de markleiders op vlak van opleidingen voor dienstencheque medewerkers. Voor dit enthousiaste team drong zich een nieuwe professionele look op. eXponent ontwierp een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, deed een fotoshoot en bouwde een nieuwe responsieve website. De uitdaging was hier de informatie architectuur. Explorensia biedt een zeer uitgebreide aanbod lessen aan naar meerdere doelgroepen. Aan de hand van een heldere navigatie, tegels, pictogrammen en banners vindt de bezoeker snel de gewenste oplossing. De overzichtsbrochure kan men snel en toegankelijk lezen dank zij het "flipping" formaat, zonder eerst de PDf te moeten downloaden.

Bezoek website

eXponent bouwt nieuwe website voor AZ Oudenaarde

Website maken voor AZ Oudenaarde

logo AZ OudenaardeeXponent, gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele websites, webshops en webapplicaties, lanceert de nieuwe website voor AZ Oudenaarde. Hiermee is eXponent niet aan haar proefstuk toe in de zorgsector. Met referenties als Ergothuis.be (in opdracht van de provincie Oost-Vlaanderen), Zorggroep Eclips, Solidariteit voor het gezin en verschillende websites voor woon- en zorgcentra zoals Vijvens en Sint-Petrus wordt er verder gebouwd aan expertise in deze sector.

AZ Oudenaarde als jong en dynamisch ziekenhuis, met aandacht voor een kwalitatief hoogstaande gezondheidszorg, koos voor eXponent juist op basis van die ervaring en omwille van het fris hedendaags design. De nieuwe site omvat een uiterst gebruiksvriendelijk CMS waar verschillende soorten gebruikers kunnen inloggen en hun deel van de site beheren. AZoudenaarde.be omvat een maatwerk database van alle artsen en medische specialismen alsook meerdere extranet toepassingen voor o.a. huisartsen, het dagelijks bestuur, de directie en de support afdeling.

Bezoek website

Campagne voor ErgoThuis in opdracht van de Provincie Oost-Vlaanderen

website ErgoThuis voor Provincie Oost-Vlaanderen

De samenwerking met het provinciebestuur van Oost-Vlaanderen voor het project "Ergotherapie aan huis" of kortweg ErgoThuis is al vele jaren aangenaam en vruchtbaar. Dit resulteert in een nieuwe website waarin de videoproducties van getuigenissen opnieuw een hoofdrol spelen, naast de waardevolle contactgegevens van alle partners waar men als hulpzoekende terecht kan. Deze website is, zoals alle websites die we bouwen, volledig responsief en dus perfect voor smartphones en tablets.

Bezoek website

eXponent herbouwt de lekkerste website voor Herman Desserts Oostende

Nieuwe responsieve website voor Herman Desserts Oostende

Voor desserten fabrikant Herman Desserts uit Oostende verzorgt eXponent sinds 2010 de communicatie en de fotografie van de producten en de productie. Ook de bedrijfsfilm is van onze hand. Deze video dient enkel om het bedrijf in een persoonlijk gesprek toe te lichten en wordt niet publiek gepubliceerd. 

De nieuwe site beantwoord volledig aan het responsive design. De site is SEO geoptimaliseerd.

eXponent geniet ruime ervaring in de voedingssector met referenties als Pur NaturMIK, koffiebranderij Buizerd & Saars en hotel-restaurant Auberge l'Entrecôte.

Bezoek website

Nieuwe website voor Pro@Work: The place to be voor de professionele vakman/vrouw in West-Vlaanderen

eXponent bouwt responsive website voor Pro@Work

De site werd volledig herbouwd naar een responsive Joomla site in een fris design. Ze bevat een schat aan informatie voor de professionele vakman/vrouw. Zo wordt men niet alleen op de hoogte gehouden van promo's en nieuwigheden, men kan ook webvideo's en tal van folders en catalogi van merken en partners bekijken in een handig "flipping" formaat.

Voor de Pro@Work vakbeurs in Roeselare werd een inschrijvings- en registratie systeem ontwikkeld. De website bevat een nieuwsbrief en email marketing module. De lancering van de site en de aankondiging van de vakbeurs was een groot succes door het jarenlang werken met Facebook. Naast Facebook wordt er nu ook met een eigen YouTube kanaal, Pinterest en Google Plus gewerkt. Pro@Work heeft 4 filialen in Lendelede (Metaalwaren Vancanneyt nv), Ieper (De Nieuwe Gouden Spade nv), Tielt (De Stalen Greep nv) en Moeskroen (De De Berdt Quincaillerie).

Bezoek Pro@Work website

eXponent

Contacteer ons vrijblijvend

els@exponent.be

09/383 64 25

Wortegemstraat 7

B-9771 Nokere - Kruisem

Els Bekaert &
Bart Verbauwhede

Zaakvoerders eXponent bvba

  Els Bekaert & Bart Verbauwhede

WHAT

Webdesign & webapplicaties

Gebruiksvriendelijke websites
Responsive websites
Webapplicaties
E-commerce Webshops
E-nieuwsbrieven
Sociale Media
SEO/SEA
Webhosting
Service en support

WE CAN

Grafisch ontwerp

Logo & huisstijl
Corporate identity
Branding
Folders, brochures, affiches
Illustraties
Advertenties
Belettering van wagens
Powerpoint & PDF presentaties
Interactieve folder apps voor iOS en Android

FOR YOU

Shops & standen

Winkelgevel ontwerp
Winkelinrichting
Beursstanden
Belettering en signalisatie
Winkeldisplays
Productvideo's
Interactieve touchscreen presentaties