websites & -shops

branding &
graphic design

foto- & videografie

LET’S CREATE
TOGETHER !

Eigenlijk was ik onmiddellijk overtuigd door de referenties. Mijn eigen inschatting van het budget dat ik aan die referenties toekende, was in mijn hoofd aanvankelijk te hoog gegrepen voor een kleine KMO als Veritec.
In een verkennend gesprek stelden Bart en Els zeer gerichte vragen, om het bedrijf en mezelf te leren kennen. In een vervolggesprek werd een budget voorgelegd, en een inschatting van een professionele fotoshoot van enkele referenties.

Het budget voor het totaalpakket van de website en de fotoshoot was in mijn ogen waar voor geld, en de gemaakte inschatting bleek over de hele lijn realistisch.

FOTOSHOOT

Goede foto’s van ons bedrijf en van onze realisaties zijn de peper en het zout van de website. Zaken die op het eerste zicht in mijn ogen niet veel zouden voorstellen, kregen toch een interessante en kleurrijke, bijna levende vorm. Indrukwekkend.

WEBSITE

Het eerste ontwerp, een aanzet tot een volwaardige website, was een schot in de roos. Bart en Els vonden dat ook de mensen achter een bedrijf aan bod moest komen op de website. Iets waar ik het oorspronkelijk niet mee eens was.
Maar uiteindelijk blij dat ik hen ben gevolgd. Schoenmaker blijf bij je leest.
Het professioneel élan dat de website nu aan de zaak geeft, blijft niet zonder resultaat.

Klanten die voordien weinig vertrouwen zouden hebben gehad, krijgen dat vertrouwen nu veel makkelijker door een simpel bezoek aan de website. Vroeger was onze website een tool die me – in onze stiel van elektrotechnieker – van secundair belang was. Maar sedert de vernieuwde website heeft het online gebeuren een ‘exponentieel’ prominentere rol gekregen.
De nieuwe website straalt nu uit wat we willen uitstralen met de zaak, en daar zijn we best trots op.